Akarództok-é idén farsangi bulikát, kérdé az Ági... Lehetőségek: péntek: akkor nem lesz jóanyám a városban->anya nélküli beöltözős hókamóka. Pro: előbb látjuk egymást. Kontra: péntek=fáradtság meló után. Szombat: Anyám visszatér városunkba->anyás hókamókakacagás(persze Nuspók ídönyanyukájával együtt csakis) Pro: Nyugodalmas pihenés buli előtt, kontra:Mellgyó nehézkesen tudja megoldani. De megoldja

Véleményeket várok, megyek a buszhoz, páááá:)

Szerző: kircsilany  2010.02.16. 16:57 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fikcijo.blog.hu/api/trackback/id/tr261763715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orssssssss 2010.02.17. 09:15:29

Szia Ágic!

Hmmmm. Mit is mondjak. Megeshet, hogy csak szombaton reggel lesz erőm haza menni, de ha pénteken lesz, akkor megoldom.
A szombatban meg annyi para van, hogy Anyuval mozizni akarunk, és az lehet, hogy estefelé lesz. Nem láttam már 3hete, szóval kicsit vele is lennem kell. Ha így alakul, akkor majd max később csatlakozom.

Megyó 2010.02.17. 09:37:25

Helló lánykák!

Meg tudom oldani a szombatot is, tehát miattam ne rakjuk péntekre. Szóval, ami a többségnek jó, de lehet, hogy akkor maradjon a szombat, az meg tök jó, ha anyukák is lesznek, mert a múltkor is tök jól sikerült:D
A lényeg, hogy talizzunk!!!! Orsika már nagyon hiányzol ám!!!!Meg persze a töbiek is, csak Orsit már nagyon rég láttam!
na pusz

Anna. 2010.02.17. 16:04:01

nekem mindegy, melyik nap.

képzeljétek, kell egy próbafordítást csinálnom egy cégnek finnről angolra. Megkaptam a szöveget, valami gépészeti dolog. Jólesz:)
süti beállítások módosítása